Yrillos Algot - Eslöv internationella 20170909
 

Jag fick äran att visa Yrillos Algot i Eslöv och herren slog till med excellent, CK, 2:a bästa hane med cert. Detta certet betydde även att han nu är Svensk utställningschampion! STORT GRATTIS till matte Miso! Han fick även reservcacib som kommer omvandlas till CACIB då hunden framför hade sina.


Yrillos Algot - Hässleholm internationella 20170520
 

Yrillos Algot visade sig från sin bästa sida och blev BIM med Cert samt Cacib. Superkille! Stort tack till matte  för att jag får visa honom och stort grattis till din fina hund!


Yrillos Algot - Eslöv internationella  201609011
 

Eslöv internationella och Algot & jag slog till med 1:a juniorklass med excellent och CK samt 2:a bästa hane med Cert. Stort tack till matte Miso som tar fin hand om honom och låter mig visa honom!

Yrillos Algot -  Ronneby internationella 20160813
 

Jag fick äran att visa fina Algot på utställningen i Ronneby. Fina pojken slutade som bästa junior med excellent och CK samt 4:a bästa hane med reservcert.
Stort tack till matte Miso!


Yrillos Algot - Hässleholm internationella 20160521
 

Jag fick äran att visa Algot på Hässleholms internationella utställning. Vi slog till med att vinna juniorklassen med Excellent och CK samt blev 2:a bästa hane med CERT! Stort tack till matte Marie-Sophie som tar så fin hand om honom!Yrillos Algot - 20160109 MyDOG Internationella utställning

Yrillos Algot med matte Marie-Sophie Sellem kammade hem BIR valp på MyDog. Stort grattis till fina ekipaget, stolta över er är vi!


Yrillos Algot - 20151017 Valputställning Hässleholm

Yrillos Algot  "Algot" blev BIR valp med HP på sin första utställning på valputställningen i Hässleholm! Ägare till Algot är Marie-Sophie Sellem.